Μια διαφορετική και ιδιαίτερη σπιτική λεμονάδα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Υλικά:
3 λεμόνια ή limes
1/3 φλ.τσ. ζάχαρη
3 φλ.τσ. νερό
3 κ.σ. ζαχαρούχο γάλα
παγάκια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τα λεμόνια και τα κόβουμε στα 4. Τα βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα παγάκια) και επεξεργαζόμαστε μέχρι να πολτοποιηθεί το λεμόνι και να ανακατευτούν καλά τα υλικά.
Στραγγίζουμε τη λεμονάδα σε ποτήρια και προσθέτουμε μπόλικα παγάκια.