ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτική γρανίτα καρπούζι ..

 


 

Υλικά:

8 φλ.τσ. καρπούζι που έχουμε κόψει σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια

1/3 φλ.τσ. χυμό από λεμόνι

1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

1/2 κ.γ. αλάτι

 


 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.

Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

Tip: Ανα μια ώρα περίπου ανακατεύουμε το μίγμα ώστε να μην κρυσταλλώσει!

 

Σχετικά άρθρα