Συνταγή για σκορδόψωμο

Συνταγή για εύκολο, γρήγορο και γευστικό ψωμάκι με σκόρδο που θα αγαπήσει ολόκληρη η παρέα!


Υλικά:

  • 1 φρατζόλα ψωμί
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλ.τσ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ.τσ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • 1 φλ.τσ. παρμεζάνα, τριμμένη

Εκτέλεση:

Κόβουμε τη φρατζόλα σε φέτες, φροντίζουμε να μην κόψουμε μέχρι κάτω ώστε να μην χωρίζει η φέτα από τη φρατζόλα.


Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υπόλοιπα υλικά.

Παίρνουμε λίγο από το μίγμα και αλείφουμε με αυτό τις φέτες του ψωμιού.

Τυλίγουμε τη φρατζόλα με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει σε μέτρια θερμοκρασία για 25 λεπτά.

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *