Μια διαφορετικά και πρωτότυπη συνταγή με μανιτάρια! Το κύριο συστατικό αυτής της συνταγής είναι τα μανιτάρια. Για περισσότερη νοστιμιά μπορείτε να προσθέσετε ψιλοκομμένο φινόκιο Δοκιμάστε την και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από τη γεύση που θα σας αφήσει.
Σερβίρει: 4 | Χρόνος προετοιμασίας: 25′ | Χρόνος μαγειρέματος: 30′
Υλικά
1 φάκελος Μανιταρόσουπα της Knorr
8 μεγάλα μαρουλόφυλλα ψιλοκομμένα
1 πράσο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
6 μεγάλα μανιτάρια λευκά κομμένα σε ψιλές φέτες
2 μεγάλα μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε φέτες
250 ml ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Λίγος χυμός λεμονιού (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα φαρδύ και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά της συνταγής, εκτός από τη μανιταρόσουπα, και μαγειρεύουμε σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία έως ότου όλα τα χορταρικά μαλακώσουν και μειωθούν τα υγρά τους.
Τέλος, προσθέτουμε ένα λίτρο νερό, αδειάζουμε το περιεχόμενο της μανιταρόσουπας και ανακατεύουμε.
Μαγειρεύουμε έως ότου χυλώσουν τα χορταρικά και σερβίρουμε.
Tip: Μπορείτε να προσθέσετε στα χορταρικά σας και ψιλοκομμένο φινόκιο για περισσότερη γεύση και άρωμα.