Νηστίσιμο μωσαϊκό με ταχίνι

Μια πιο υγιεινή πρόταση που θα σας ενθουσιάσει!


Συνταγή : Δημήτριος Μακρυνιώτης

Υλικά


400 γρ. Σοκολάτα μπίτερ 55% – 57%
500 γρ. Ταχίνι
200 γρ. Μέλι
100 γρ. Αμύγδαλα ανάλατα
50 γρ. Goji berries
500 γρ. Χαλβά βανίλια


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το μέλι με το ταχίνι ενώ σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα. Αφού λιώσει καλά η σοκολάτα μας την ρίχνουμε στο μπολ με το μέλι και το ταχίνι και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Έπειτα κόβουμε τον χαλβά σε κυβάκια και μαζί με τα αμύγδαλα και τα goji berries τα ρίχνουμε στο μείγμα με τη σοκολάτα ανακατεύοντας.


Αμέσως μετά παίρνουμε μια μακρόστενη φόρμα κέικ στρώνουμε μεμβράνη, ρίχνουμε το μείγμα μας και κλείνουμε με την μεμβράνη που εφάπτεται στο μείγμα μας.

Τοποθέτουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσει και ξεφορμάρουμε.

Πηγή

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *