Burger με γεμιστό σνίτσελ κοτόπουλο και fondue με μουστάρδα
Λαχταριστό σπιτικό burger κοτόπουλο.
Υλικά
Υλικά για το σνίτσελ
2 τεμάχια στήθος κοτόπουλου
60 γραμμάρια τυρί έμενταλ
Hellmann’s Yellow μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι
Για το πανάρισμα
Αλεύρι
Αυγό
Φρυγανιά
Για το fondue τυριών
150 ml λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
10 γραμμάρια κορν-φλάουερ
300 γραμμάρια τυρί έμενταλ
100 γραμμάρια τυρί τσένταρ
50 γραμμάρια blue cheese
10 γραμμάρια Hellmann’s Yellow μουστάρδα
Λοιπά υλικά burger
Τομάτα
Hellmann’s Real μαγιονέζα
κρεμμύδι
κινέζικο λάχανο
τυρί τσένταρ σε φέτες
Εκτέλεση
Για το σνίτσελ Ανοίγουμε το στήθος κοτόπουλο οριζόντια και αλείφουμε τη HELLMANN’S YELLOW μουστάρδα.
Απλώνουμε το τυρί και κλείνουμε.
Περνάμε το γεμιστό στήθος κατά σειρά από το αλεύρι, το αυγό, το οποίο έχουμε χτυπήσει και τη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για το fondue τυριών
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε βάζουμε τις σκελίδες σκόρδου και το κρασί.
Βράζουμε για λίγο σε χαμηλή φωτιά.
Βάζουμε το Κορν φλάουρ σε λίγο νερό.
Το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Όταν αρχίσει να δένει προσθέτουμε τα τυριά μέχρι να λιώσουν εντελώς και τη μουστάρδα.