Για το dressing, ανακατέψτε τη φυτική κρέμα σόγιας Alpro με τo υπόλοιπο μάνγκο σε ελαιόλαδο.
Προσθέστε την πιπεριά τσίλι, μια χούφτα φύλλα μέντας , το χυμό λάιμ και μια πρέζα αλάτι. Κρατήστε το μίγμα δροσερό μέχρι να χρησιμοποιηθεί.
Παράλληλα, τηγανίστε τις γαρίδες και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι.
Τέλος, ανακατέψτε όλα τα υλικά.
Προσθέστε στην πράσινη σαλάτα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, κουκουνάρι, το μάνγκο που έχετε κρατήσει, τις γαρίδες και το dressing που έχετε ετοιμάσει και σερβίρετε αμέσως.