Μοιράζετε το μίγμα σε 2 ταψάκια, διαμέτρου 24-26 εκατοστά, βουτυρωμένα και αλευρωμένα και ψήνετε στους 180 °C για περίπου 30 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσουν και ξεφορμάρετε.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Βάζετε σε πιατέλα τη μία βάση, απλώνετε την κρέμα και σκεπάζετε με τη δεύτερη βάση.
Για την ετοιμασία του γλάσου, ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι να λιώσει, και περιχύνετε το κέικ.