Μια συνταγή για σιρόπι ζάχαρης που θα φανεί πολύ χρήσιμη το καλοκαίρι για την παρασκευή των αγαπημένων μας cocktails!
Υλικά:
- 2 φλ.τσ. ζάχαρη
- 1 φλ.τσ. νερό
Συνταγές μαγειρικής, προτάσεις, μικρά μυστικά της κουζίνας.
Υλικά:
Εκτέλεση:
Αφήνουμε το νερό να πάρει βράση σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.
Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει και να πήξει.
Το αποθηκεύουμε σε γυάλινο μπουκάλι.
Μπορούμε άνετα να φτιάξουμε περισσότερο σιρόπι ακολουθώντας πάντα την αναλογία 2 προς 1!