Ένα εύκολο και γρήγορο ντιπάκι από τυρί μασκαρπόνε, που συνοδεύει άψογα μπισκότα ή φρούτα με τις κατακόκκινες φράουλες να το απογειώνουν!
Υλικά:
1/2 φλ.τσ. μασκαρπόνε σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. Grand Marnier
1/2 κ.γ. ξύσμα από πορτοκάλι
1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά σε ένα μπολάκι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.