Γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή οποιαδήποτε μαρμελάδα της αρεσκείας σας για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Για την βάση:
Αλέθετε τα μπισκότα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη, τα αδειάζετε σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε με το λιωμένο βούτυρο Lurpak μέχρι να γίνει ένα μείγμα σαν βρεγμένη άμμος.
Ακουμπάτε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 4-5 εκ. πάνω σε ένα ταψί και απλώνετε στο εσωτερικό του το μείγμα του μπισκότου.
Το πιέζετε με τα χέρια σας προς τα κάτω, να γίνει μια επίπεδη και συμπαγής βάση. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170ºC και ψήνετε τη βάση για 10 λεπτά.