Υλικά:
500 ml. ρακή, τσίπουρο ή τσικουδιά
2 κ.σ. μέλι
1 ξυλάκι κανέλας
2 καρφάκια γαρύφαλλο
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το μέλι.
Αφού πάρει βράση το μίγμα συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά το βρασμό και έπειτα αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά.
Σερβίρεται ζεστό.
Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος και ζεσταίνουμε στο μπρίκι όση ποσότητα θέλουμε να καταναλώσουμε.