ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΗΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Υλικά:

1 φλ.τσ. ρεβύθια τα οποία έχουμε ήδη βράσει

1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης ψημένη, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη

1/4 φλ.τσ. φέτα θρυμματισμένη

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2 κ.σ. ταχίνι

2 κ.σ. χυμό λεμόνι

1 κ.σ. λάδι

1 κ.γ. κύμινο

1/4 κ.γ. πάπρικα

1 πρέζα αλάτι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Προσθέτουμε 2-3 κ.σ. νερό και συνεχίζουμε την επεξεργασία.

Σερβίρουμε γαρνιρισμένο με θρυμματισμένη φέτα και ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά αν θέλουμε.

 

Σχετικά άρθρα