Υλικά:
1 φλ.τσ. ρεβύθια τα οποία έχουμε ήδη βράσει
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης ψημένη, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
1/4 φλ.τσ. φέτα θρυμματισμένη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κ.σ. ταχίνι
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
1 κ.σ. λάδι
1 κ.γ. κύμινο
1/4 κ.γ. πάπρικα
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Προσθέτουμε 2-3 κ.σ. νερό και συνεχίζουμε την επεξεργασία.
Σερβίρουμε γαρνιρισμένο με θρυμματισμένη φέτα και ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά αν θέλουμε.