Υλικά:
300 γρ. μανιτάρια φρέσκα ή κοσνσέρβα κομμένα σε φετούλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
300 ml. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. λάδι
αλάτι
πιπέρι
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο προαιρετικά
Εκτέλεση:
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι στο λάδι και τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μέχρι να μαραθούν και τα μανιτάρια, περίπου 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τα υλικά να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα, περίπου 5 λεπτά.