ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ

Υλικά:

4 γλυκοπατάτες

50 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη

3/4 φλ.τσ. γάλα χλιαρό

1/2 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. πιπέρι

1/4 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μετρίου μεγέθους κυβάκια.

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και βράζουμε εκεί τα κομμάτια της γλυκοπατάτας για 20-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Στραγγίζουμε και βάζουμε τα κομμάτια της γλυκοπατάτας στον επεξεργαστή τροφίμων, προσθέτουμε τμηματικά και τα υπόλοιπα υλικά καθώς επεξεργαζόμαστε μέχρι να προκύψει ο πουρές.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ, ΣΑΛΤΣΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *