ΝΤΙΠΑΚΙ ΦΕΤΑΣ

Υλικά:

250 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη

2 κ.σ. λάδι

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.γ. ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά

1 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο

1 κ.γ. ρίγανη

1 πρέζα πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να προκύψει μια πάστα.

Βάζουμε την πάστα σε ενα μπόλ, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν τη σερβίρουμε.

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.