ΨΗΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά:

4 παντζάρια καθαρισμένα

1/4 φλ.τσ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι

2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 κ.σ. λάδι

1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι

1 κ.σ. ξύδι απο κόκκινο κρασί

1/2 κ.γ. αλάτι

1/2 κ.γ. πιπέρι

1/4 φλ.τσ. θρυμματισμένη φέτα

 

 

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Τυλίγουμε κάθε παντζάρι με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και να τρυπιούνται με το πιρούνι. Περίπου μια ώρα.


Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο απο τα παντζάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.

Στο μεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπόλ το λάδι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το μπαλσάμικο ξύδι, το ξύδι απο κόκκινο κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.

Τοποθετούμε τις φέτες παντζαριού σε μια πιατέλα, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ που έχουμε φτιάξει και πασπαλίζουμε με τη θρυμματισμένη φέτα.

 

 

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ, ΣΑΛΑΤΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *