Υλικά:
4 παντζάρια καθαρισμένα
1/4 φλ.τσ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
1 κ.σ. ξύδι απο κόκκινο κρασί
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι
1/4 φλ.τσ. θρυμματισμένη φέτα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τυλίγουμε κάθε παντζάρι με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και να τρυπιούνται με το πιρούνι. Περίπου μια ώρα.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο απο τα παντζάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Στο μεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπόλ το λάδι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το μπαλσάμικο ξύδι, το ξύδι απο κόκκινο κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.
Τοποθετούμε τις φέτες παντζαριού σε μια πιατέλα, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ που έχουμε φτιάξει και πασπαλίζουμε με τη θρυμματισμένη φέτα.