ΚΑΜΙΚΑΖΙ

Γεννημένο την δεκαετία του 70, την χρυσή εποχή της ντίσκο. Η βασική συνταγή θέλει να αποτελείτε από 3 ίσα μέρη, βότκας, triple sec και χυμού λάιμ. Πίνετε τόσο σαν κοκτέιλ ή σε σφηνάκια. Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι, αλλά να μάθουν και οι νεώτεροι.

 

Υλικά:
30ml Triple sec (Cointreau)
30ml βότκα
30ml χυμό λάιμ

 

Προετοιμασία:
Βάζουμε τα υλικά σε ένα σέικερ, προσθέτουμε πάγο και τα χτυπάμε καλά. Σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ποτήρι τύπου μαρτίνι, ψηλό ή χαμηλό. Μπορούμε να γαρνίρουμε με μια φέτα από το λάιμ.

Η παραλλαγή του μπλε καμικάζι γίνετε αντικαθιστώντας το triple sec με λικέρ blue curacao και σερβίρετε μαζί με τον πάγο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.