ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ SMOOTHIES!!!

Ο καιρός φτιάχνει, ζεσταίνει και όλο και περισσότερο θα χρειαζόμαστε κάτι δροσιστικό και τονωτικό κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Τι καλύτερο από τα σπιτικά smoothies; Λαχανικά, φρούτα και ξηροί καρποί έχουν την τιμητική τους και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες και προτάσεις.

Τα μυστικά λοιπόν για το τέλειο smoothie δεν είναι και τόσα πολλά, αλλά είναι σημαντικά ώστε να φτιάξετε το καλύτερο smoothie που φτιάξατε ποτέ!

Κανόνας Νο.1: Επιλέξτε προσεκτικά τα φρούτα και τα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσετε, αλλά προσοχή μην το παρακάνετε με τα πολλά διαφορετικά είδη και με τις ποσότητες γιατί το πιθανότερο είναι να νιώσετε ότι πίνετε φρεσκότατο γρασίδι!!!

Κανόνας Νο.2: Χρησιμοποιήστε κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να έχετε καλύτερη υφή στο smoothie σας!

Κανόνας Νο.3: Χρησιμοποιήστε ξηρούς καρπούς ή ακόμη και μια μικρή ποσότητα από φυστικοβούτυρο ή βούτυρο αμυγδάλου! Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτή την προσθήκη στο ρόφημά σας θα νιώσετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια!

Κανόνας Νο.4: Προσθέστε στα υλικά σας κάποιο υγρό! Το γάλα καρύδας, γάλα αμυγδάλου ή γάλα από κάσιους, το συνηθισμένο γάλα ή ακόμη φρέσκο χυμό πορτοκάλι και για τους πιο βιαστικούς απλά το νερό, θα δημιουργήσει ακόμη καλύτερη υφή στο ρόφημα σας!

Κανόνας Νο.5: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε το πιο ασυνήθιστο ρόφημα! Χρησιμοποιήστε φρούτα και λαχανικά που κανονικά δεν θα χρησιμοποιούσατε! Ψητές πατάτες ή γλυκοπατάτες, σπανάκι ή ρόκα, χυμό από λεμόνι ή lime, ξηρούς καρπούς και ότι βάλει ο νούς σας!

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΔΙΑΦΟΡΑ και ΠΟΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *