Μια διαφορετική και άκρως καλοκαιρινή εκδοχή για τη sangria που όλοι αγαπάμε!
Υλικά:
6 φλ.τσ. καρπούζι σε κυβάκια, χωρίς τα κουκούτσια
750 ml. λευκό κρασί γλυκό
1 φλ.τσ. βότκα
1/2 φλ.τσ. triple sec
2 φλ.τσ. καρπούζι σε κύβους, χωρίς κουκούτσια για το στόλισμα της κανάτας
1 lime κομμένο στα 4 ή σε λεπτές ροδέλες για το στόλισμα της κανάτας
1 φλ.τσ. βατόμουρα ( προαιρετικά ) για το στόλισμα της κανάτας
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα 6 φλ.τσ. καρπούζι στο μπλέντερ και επεξεργαζόμαστε ώστε να γίνει χυμός. Στραγγίζουμε και κρατάμε μόνο το ζουμί.
Βάζουμε το ζουμί σε μια μεγάλη κανάτα και προσθέτουμε τη βότκα και τo κρασί και το triple sec. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα υλικά για το στόλισμα.
Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε.