Αν χρειάζεστε ένα “μεζεδάκι” γρήγορο, νόστιμο και εύκολο, αυτή εδώ είναι η συνταγή που πρέπει να διαβάσετε!!!
Υλικά:
1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
3-4 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
χοντρό αλάτι για το πασπάλισμα στο τέλος
Εκτέλεση:
Αφήνουμε την πίτσα εκτός ψυγείου και την ξετυλίγουμε. Κόβουμε τη ζύμη σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Βάζουμε 1 κ.σ. λάδι σε ένα τηγάνι και αφήνουμε να κάψει σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε 3-4 κομμάτια ζύμης στο καυτό τηγάνι και πιέζουμε με μια σπάτουλα. Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Γυρίζουμε την πιτούλα από την άλλη πλευρά και ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με όλα τα κομμάτια της ζύμης.
Πασπαλίζουμε τα πιτάκια με το δενδρολίβανο και το αλάτι.
Tip: Μπορούμε αν θέλουμε να συνοδεύσουμε τις πιτούλες και με άλλα υλικά όπως θρυμματισμένη φέτα, ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, ελιές, κάπαρη και ότι άλλο φανταστούμε!