ΕΥΚΟΛΟ, ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑΣ

Υλικά:

2 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

3 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο

1/2 κ.γ. κανέλα, σκόνη

1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

 

Εκτέλεση:

Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει και να σταθεί.


Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε καλά το γάλα με το βούτυρο, την κανέλα και τη βανίλια. Μεταφέρουμε το μίγμα στο μπολ με την κρέμα γάλακτος που χτυπήσαμε και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

Καταψύχουμε για περίπου 6 ώρες μέχρι να πήξει. Ανα μια ώρα καλό είναι να το ανακατεύουμε ώστε να μην πιάσει πάγο.

Tip: Στο μίγμα με το ζαχαρούχο γάλα μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς, σταγόνες σοκολάτας ή ότι άλλο μας αρέσει!

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *