![ΚΡΥΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ](https://saltandsugar.gr/wp-content/uploads/cwv-webp-images/2015/07/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%BF%CF%82.jpg.webp)
ΚΡΥΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ
Υλικά:
4 φλ.τσ. νερό
2 φλ.τσ. αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 φλ.τσ. σέλερι, καθαρισμένο και κομμένο σε φετούλες
1/2 φλ.τσ. αβοκάντο, λιωμένο
1 κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. χυμό από πορτοκάλι
2 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν ( προαιρετικά )
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.
Tip: Μπορούμε αν θέλουμε αντί για άνηθο να βάλουμε το δικό μας αγαπημένο μυρωδικό!!!
Αφήστε μια απάντηση