Υλικά:
1/2 φλ.τσ. σιρόπι αγαύης
1/3 φλ.τσ. κακάο σε σκόνη
1/4 φλ.τσ. γάλα αμυγδάλου
1/4 φλ.τσ. λάδι καρύδας
1/4 φλ.τσ. βούτυρο αμυγδάλου
2 φλ.τσ. βρώμη
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
μια πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το σιρόπι αγαύης μαζί με το κακάο. Αφήνουμε το μίγμα να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά ενώ ανακατεύουμε ώστε να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτουμε το γάλα και το λάδι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση το μίγμα. Μόλις πάρει βράση το μίγμα αφήνουμε για ένα λεπτό και έπειτα αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά το μίγμα.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, παίρνουμε από το μίγμα και σχηματίζουμε το μπισκότο. Τοποθετούμε τα μπισκότα που σχηματίσαμε σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν τα χρησιμοποιήσουμε.
Tip: Μπορείτε αν θέλετε αντί για σιρόπι αγαύης να βάλετε μέλι και αντί για γάλα αμυγδάλου, να βάλετε το αγαπημένο σας γάλα!