Φέτα τυλιχτή με σάλτσα μελιού

Ιδανική πρόταση για ένα απολαυστικό ορεκτικό.

Υλικά


για 4 άτομα

4 τετράγωνα κομμάτια φέτα
4 φύλλα κρούστας
4 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
1 κουταλιά σούπας ξύδι
λάδι για τηγάνισμα



Εκτέλεση

Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζετε από δύο μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα.

Διπλώνετε σαν να είναι φάκελος και το αφήνετε λίγο.

Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κουταλιά σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.

Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.

Περιχύνετε με 1½ κουταλιά της σούπας σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.

Πηγή

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *