Κεφτεδάκια με Πουρέ Πατάτας και ταραμά

Νηστίσιμα κεφτεδάκια με πουρέ, σπανάκι και ταραμά.

Υλικά

2 φακέλοι Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) νερό
200 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
120 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο
3 σκελίδες σκόρδο
300 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
80 γρ. λεμόνι
140 γρ. άσπρος ταραμάς
Πιπέρι


Εκτέλεση

Τσιγαρίζετε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε 100 γρ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και το σπανάκι και προσθέτετε το πιπέρι.

Προσθέτετε στο νερό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το λεμόνι και τον ταραμά.

Μόλις πάρουν βράση, προσθέτετε τον πουρέ και μετά το μίγμα με το σπανάκι.

Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε.


Πηγή

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *