Αυγά σκραμπλ με μπέικον

Δυνατό ξεκίνημα της ημέρας με αυγά σκραμπλ και μπέικον.

Υλικά

100 γρ. γιαούρτι Total της ΦΑΓΕ

2 αυγά

2 κ.γ. μαύρο βούτυρο (θα το βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα)

Μία πρέζα αλάτι

Μία πρέζα αλεσμένο λευκό πιπέρι

Φρέσκα σχοινόπρασα για γαρνίρισμα

2 φέτες μπέικον


Εκτέλεση

Προθερμάνετε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία.

Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε και ανακατέψτε τα αυγά με το γιαούρτι και το πιπέρι.

Μαγειρέψτε το μπέικον για μερικά λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το και κόψτε το σε λεπτές φέτες.

Αφήστε το σε μια άκρη.

Προσθέστε τα αυγά στο τηγάνι.

Ανακατέψτε συχνά χρησιμοποιώντας μια ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια σπάτουλα μέχρι να σχηματιστούν πηχτά και κρεμώδη τυροπήγματα και να εξαφανιστεί εντελώς το αυγό σε υγρή μορφή.


Μην μαγειρεύετε τα αυγά για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί θα γίνουν σκληρά.

Σερβίρετε αμέσως και γαρνίρετε με μπέικον και φρεσκοκομμένα σχοινόπρασα.

Πηγή


close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *