Χοιρινά Μπριζολάκια με Σάλτσα Μουστάρδας

Χοιρινά Μπριζολάκια με Σάλτσα Μουστάρδας

Συνταγή για χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα μουστάρδας στο τηγάνι.

Υλικά για 4 μερίδες

4 χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο (400 γρ)
Αλάτι
Πιπέρι
2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ υγρό ζωμός κοτόπουλο MAGGI Marketplace
150 γρ. νερό
150 γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
1 κ.σ μουστάρδα με σιναπόσπορο
2 κ.σ φρέσκο θυμάρι


Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.

Αφαιρούμε τα μπριζολάκια από το τηγάνι και τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ρίχνουμε τον υγρό ζωμό κοτόπουλο MAGGI Marketplace και το νερό.

Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και αφήνουμε να πάρει μία βράση το νερό.

Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα, το θυμάρι και ανακατεύουμε με το σύρμα.

Ρίχνουμε πίσω στο τηγάνι τα μπριζολάκια και αφήνουμε για 3-5 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.


Πηγή

Σχετικά άρθρα