![ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ, ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ](https://saltandsugar.gr/wp-content/uploads/cwv-webp-images/2020/05/-%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9A-%CE%9C%CE%95-%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%9F-%CE%A4%CE%A5%CE%A1%CE%99-%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%A6%CE%A1%CE%95%CE%A3%CE%9A%CE%99%CE%91-%CE%A1%CE%99%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%97-e1590648018401-670x500.jpg.webp)
ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ, ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
Μια εύκολη και γευστική συνταγή για αλμυρό κέικ – συνοδευτικό σνακ, που γίνετε στο άψε σβήσε.
Υλικά για 10 μερίδες
115 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
3 αυγά
5 γρ baking powder
2 πράσα
1 κρεμμύδι
200 γρ. Κατσικίσιο Τυρί για Ντάκο Βέρο Κρητικό
300 γρ. φέτα
20 γρ. ελιές
50 γρ. τοματίνια
1 ματσάκι άνηθο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σε μία φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 180˚C για 40 λεπτά.
Chef: Νικόλας Τσώτας
Αφήστε μια απάντηση