ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ, ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

Μια εύκολη και γευστική συνταγή για αλμυρό κέικ – συνοδευτικό σνακ, που γίνετε στο άψε σβήσε.

Υλικά για 10 μερίδες

115 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
3 αυγά
5 γρ baking powder
2 πράσα
1 κρεμμύδι
200 γρ. Κατσικίσιο Τυρί για Ντάκο Βέρο Κρητικό
300 γρ. φέτα
20 γρ. ελιές
50 γρ. τοματίνια
1 ματσάκι άνηθο
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σε μία φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 180˚C για 40 λεπτά.

Chef: Νικόλας Τσώτας


Πηγή

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *