
ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ, ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
Μια εύκολη και γευστική συνταγή για αλμυρό κέικ – συνοδευτικό σνακ, που γίνετε στο άψε σβήσε.
Υλικά για 10 μερίδες
115 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
3 αυγά
5 γρ baking powder
2 πράσα
1 κρεμμύδι
200 γρ. Κατσικίσιο Τυρί για Ντάκο Βέρο Κρητικό
300 γρ. φέτα
20 γρ. ελιές
50 γρ. τοματίνια
1 ματσάκι άνηθο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σε μία φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 180˚C για 40 λεπτά.
Chef: Νικόλας Τσώτας
Αφήστε μια απάντηση