Συνταγές μαγειρικής, προτάσεις, μικρά μυστικά της κουζίνας.
Gluten Free French Toast
Gluten Free French Toast με Ψωμί σε φέτες Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη. Μια ιδέα για πρωινό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Από τον Μάνο Δημητρούλη Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
Υλικά
8 φέτες Ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ χωρίς γλουτένη
2 αυγά
80 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
1/2 κ.γ. κανέλα
λίγο αλάτι
μέλι, μπανάνα & μούρα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, την κανέλα, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Βυθίζουμε για 1 λεπτό την κάθε φέτα ψωμί στο μπολ με το μείγμα αυγού έτσι ώστε να απορροφήσει καλά τα υγρά (προσέχουμε να μην αφήσουμε περισσότερη ώρα για να μη μουλιάσει το ψωμί).
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Γαρνίρουμε με μέλι, μπανάνα, μούρα και έξτρα κανέλα.