Gluten Free French Toast

Gluten Free French Toast με Ψωμί σε φέτες Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη. Μια ιδέα για πρωινό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Από τον Μάνο Δημητρούλη Διατροφολόγος- Διαιτολόγος


Υλικά

  • 8 φέτες Ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ χωρίς γλουτένη
  • 2 αυγά
  • 80 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • λίγο αλάτι
  • μέλι, μπανάνα & μούρα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, την κανέλα, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.

Βυθίζουμε για 1 λεπτό την κάθε φέτα ψωμί στο μπολ με το μείγμα αυγού έτσι ώστε να απορροφήσει καλά τα υγρά (προσέχουμε να μην αφήσουμε περισσότερη ώρα για να μη μουλιάσει το ψωμί).

Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Γαρνίρουμε με μέλι, μπανάνα, μούρα και έξτρα κανέλα.


Πηγή

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *