Προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι το ελαιόλαδο και τις πιπεριές και μαγειρεύουμε για 3 – 4 λεπτά ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Παράλληλα κόβουμε το κολοκυθάκι οριζόντια στη μέση και έπειτα το κόβουμε σε κάθετες λεπτές φέτες. Ρίχνουμε και το κολοκυθάκι μέσα στο τηγάνι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 – 3 λεπτά.
Αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι τα σπαγγέτι μαζί με το νερό που κρατήσαμε και μαγειρεύουμε για ακόμα 3 – 4 λεπτά.
Παράλληλα σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα χειρός τα αυγά, τους κρόκους την Κρέμα Γάλακτος NOYNOY Telia, το ξύσμα λεμονιού και το δυόσμο.
Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 2 – 3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει η σάλτσα.