Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι – Διακοσμητικό αλλά και γευστικό! Με μπισκότα, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς για μικρούς και μεγάλους.
Υλικά
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 275 γρ. σοκολάτα υγείας
- 150 γρ. μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου κομμένα στη μέση
- 60 γρ. σκόνη μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
- 50 γρ. cranberry
- 50 γρ. φουντούκια
- Λίγη ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
- Αστεράκι από λευκή σοκολάτα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στη σοκολάτα και στη σκόνη από μπισκότα Πτι-Μπερ.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αφήνουμε να κρυώσει.
Τοποθετούμε το μίγμα της σοκολάτας σε στρογγυλά τσέρκια με διαφορετικά μεγέθη.
Κολλάμε σε κάθε τσέρκι και πάνω στη σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και τα κομμένα στη μέση μπισκότα Πτι-Μπερ.
Αφήνουμε να κρυώσει η σοκολάτα στο ψυγείο και χτίζουμε το δεντράκι μας, τοποθετώντας τον μεγαλύτερο κύκλο στη βάση και τον μικρότερο στο τέλος.
Στην κορυφή στολίζουμε με το έτοιμο από λευκή σοκολάτα αστέρι.
Πηγή
Μοιράσου το στα social media