Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, τα αμύγδαλα σε σκόνη και τα ψιλοκομμένα μαρόν γλασέ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε απαλά.
Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα αφού την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει και ψήνουμε για 40-45 λεπτά.
Όσο ψήνεται το κέικ ετοιμάζουμε το γλάσο.
Σπάμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και μαζί με το βούτυρο και το μέλι, τα λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύοντας συνέχεια.
Όταν το γλάσο γίνει λείο και ομοιογενές, το αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Αφού βγάλουμε το κέικ από τον φούρνο, αφήνουμε 10’ να κρυώσει και γαρνίρουμε με το γλάσο και τα μαρόν γλασέ.