1) Ψιλοκόψτε την και ανακατέψτε τα κομμάτια στο μίγμα για τα brownies που έχετε φτιάξει! Μόλις ψηθεί το brownie η καραμέλα θα λιώσει και θα του δώσει την τέλεια υφή!
2) Λιώστε την καραμέλα και περιχύστε το παγωτό σας! Αστραπιαία η καραμέλα θα παγώσει και θα δημιουργήσει ένα τραγανό καραμελένιο στρώμα πάνω από το παγωτό σας!
3) Γλυκάνετε τον καφέ σας με καραμέλα αντί με ζάχαρη! Ένα κομμάτι καραμέλας μέσα στον καφέ είναι ότι πρέπει. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε να λιώσετε την καραμέλα και να περιχύσετε το αφρόγαλο στον καπουτσίνο σας! Αντέχετε άραγε τόση γλύκα;
4) Λιώστε την καραμέλα σας και χρησιμοποιήστε την ως ντιπάκι για φρούτα, μπισκότα ή ακόμη και κέικ!
5) Χρησιμοποιήστε την καραμέλα σε μια πιο αλμυρή εκδοχή! Λιώστε καραμέλα και αναμίξτε τη με σάλτσα σόγιας! Περιχύστε φιλέτο σολομού με αυτή τη σάλτσα και θα εντυπωσιαστείτε!