Όταν διπλασιαστεί, την ξεφουσκώνουμε με υγρό χέρι και την αφήνουμε να φουσκώσει άλλη μία φορά.
Τρίβουμε τα τυριά. Ανοίγουμε την ζύμη είτε με τον πλάστη είτε με τα χέρια μας σε κύκλο με διάμετρο περίπου 18 εκ.
Πιέζουμε τα τυριά για να σχηματίσουμε μία μπάλα την οποία τοποθετούμε στο κέντρο της ζύμης.
Κλείνουμε την ζύμη με τον τρόπο που δείχνουν οι φωτογραφίες.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα σ΄ένα ταψάκι και πάνω της πατάμε την μπάλα της ζύμης για να ανοίξει κυκλικά με διάμετρο περίπου 28 εκ., σπρώχνοντας συγχρόνως τα τυριά για να απλωθούν σ΄όλο το εσωτερικό του ψωμιού και να μην μείνουν μόνο στο κέντρο.
Αλείφουμε την επιφάνεια με λιωμένο βούτυρο και χαράζουμε σταυρωτά το ζυμάρι για να εμφανιστεί το κασέρι.
Αφήνουμε ένα περιθώριο 2-3 εκατοστά περιθώριο από τις άκρες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C στις αντιστάσεις, για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσει.