Συνταγές μαγειρικής, προτάσεις, μικρά μυστικά της κουζίνας.
Κοτόπουλο Tikka Masala
Το Tikka Masala αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα πιάτα της Ινδικής κουζίνας! Τι περιμένεις λοιπόν, ταξίδεψε τους καλεσμένους σου στην μακρινή Ινδία!
Υλικάγια 2 μερίδες
Γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ
Φρέσκο χυμό λεμονιού 10 γρ
Σπόροι κυμίνου 10 γρ
Κανέλα 5 γρ
Πιπέρι μαύρο σε κόκκους, σπασμένο 10 γρ
Κοτόπουλο φιλέτο 2 τεμ.
Βούτυρο 10 γρ
5 γρ Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο
50 γρ Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα
Κύμινο 10 γρ
Πάπρικα γλυκιά 10 γρ
κρέμα γάλακτος 150 γρ
Κόλιανδρο φρέσκο
Εκτέλεση
Σε μπασίνα αναμειγνύουμε το κοτόπουλο με το γιαούρτι, το χυμό, το κύμινο (σοτάρουμε τους σπόρους και στη συνέχεια, τους περνάμε από μπλέντερ) το πιπέρι, το αλάτι και την κανέλα.
Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.