Υλικά:
1 φλ.τσ. νουτέλα
2 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Βάζουμε τη νουτέλα σε μια λεκάνη.
Βάζουμε τη λεκάνη για 4-5 λεπτά στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να γίνει λίγο πιο ρευστή η νουτέλα.
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.
Παίρνουμε 3 κ.σ. απο το μίγμα κρέμας γάλακτος και το βάζουμε στη λεκάνη με τη νουτέλα.
Ανακατεύουμε ελαφρά το μίγμα και σιγά σιγά προσθέτουμε και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος στο μίγμα νουτέλας.
Ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί το μίγμα και το μοιράζουμε σε μπολάκια.
Αφήνουμε τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ώστε να σφίξει η μούς.
Γαρνίρουμε με κομμάτια σοκολάτας ή ξηρών καρπών.