Μια συνταγή για τούρτες, για κέικ, για muffins και οτι άλλο βάλει ο νους σας!
Υλικά:
3 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
3 κ.σ. κακάο (χωρίς ζάχαρη)
2-3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
1 βανίλια
1 φλ.τσ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση:
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, το κακάο, το μέλι,τη βανίλια και τη ζάχαρη.
Χτυπάμε τα υλικά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ανακατευτούν καλά και να προκύψει μια σκουρόχρωμη πάστα.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος τμηματικά (μια κουταλιά τη φορά) και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει ένα παχύ γλάσο. Ίσως χρειαστούμε μόνο τις 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος.