Υλικά:
8 μανιτάρια φρέσκα, μεγάλα (προτείνουμε τα portobello)
1 φλ.τσ. φέτα θρυμματισμένη
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο ή γαλοπούλα καπνιστή
1 φλ.τσ. κίτρινο τυρί τριμμένο ή μια δόση μπεσαμέλ
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά ,εκτός απο το κίτρινο τυρί ή την μπεσαμέλ, σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε καλά.
Μοιράζουμε το μίγμα στα μανιτάρια ώστε να γεμίσουμε το εσωτερικό τους.
Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να κάνει κρούστα.
Τη συνταγή για τη μπεσαμέλ θα τη βρείτε εδώ.