ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ
Υλικά:
200 γρ. τυρί φέτα σε κομμάτια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμμένη
1 μικρή καυτερή πιπεριά
1/2 κόκκινη πιπεριά
1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. ξύδι
3 κ.σ. λάδι
1/4 κ.γ. μπούκοβο
1/4 κ.γ. πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων το σκόρδο με τις πιπεριές και τη φρυγανιά. Επεξεργαζόμαστε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και επεξεργαζόμαστε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπόλ και το σκεπάζουμε. Ιδανικά το βάζουμε στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες πριν σερβίρουμε.