Υλικά:
4 φιλέτα λευκού ψαριού
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ώριμες ντομάτες
τον χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι
ένα κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
μια κουταλιά βούτυρο (για το τηγάνισμα)
Προετοιμασία:
Ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα, τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας. Στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, τα περιχύνουμε με τον χυμό από το λεμόνι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι να κάψει και τοποθετούμε τα φιλέτα μέσα, από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τα καλύψει, πάνω από το κρεμμύδι βάζουμε τις ντομάτες που έχουμε κόψει σε φέτες και προσθέτουμε την κάπαρη. Σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι του και αφήνουμε να ψηθούν για 20 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά.