ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

Υλικά:
4 φιλέτα λευκού ψαριού
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ώριμες ντομάτες
τον χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι
ένα κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
μια κουταλιά βούτυρο (για το τηγάνισμα)

 

 

Προετοιμασία:
Ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα, τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας. Στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, τα περιχύνουμε με τον χυμό από το λεμόνι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι να κάψει και τοποθετούμε τα φιλέτα μέσα, από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τα καλύψει, πάνω από το κρεμμύδι βάζουμε τις ντομάτες που έχουμε κόψει σε φέτες και προσθέτουμε την κάπαρη. Σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι του και αφήνουμε να ψηθούν για 20 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά.

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *