Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το μπέικον, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα μανιτάρια, τα μήλα, τη ζάχαρη, το θυμάρι, τον κόλιανδρο, το μπαχάρι, τους κόκκους πιπεριού και τη μουστάρδα.
Ρίχνουμε το νερό, προσθέτουμε την μπύρα και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε το ζωμό κότας και την Κρέμα Γάλακτος ΦΑΓΕ, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε ένα πυρίμαχο βάζουμε το μείγμα με τα κρεμμύδια και τα μήλα και τις μπριζόλες. Ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.