Βουτυρώστε ελαφρά ένα πυρίμαχο σκεύος και τοποθετήστε τα φιλέτα μπακαλιάρου σε αυτό και καρυκεύστε.
Πατήστε τα τρίμματα ψωμιού στην πάνω πλευρά του ψαριού και ψήστε στο φούρνο για 16 – 20 λεπτά ανάλογα με το πάχος των φιλέτων, έως ότου μαγειρευτούν.
Στο μεταξύ, φτιάξτε τη σος προσθέτοντας το ζωμό στα κρεμμύδια στο τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να μειωθεί ο ζωμός στο μισό.
Σταδιακά ρίξτε μέσα τους κύβους από το κρύο βούτυρο Lurpak® προκειμένου να φτιάξετε μία ρευστή σος, προσθέστε τον μαϊντανό και καρυκεύστε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι προσθέτοντας χυμό λεμονιού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Σερβίρετε το μπακαλιάρο με τη σος και τα λαχανικά εποχής.