Υλικά:
2 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
3 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
1/2 κ.γ. κανέλα, σκόνη
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει και να σταθεί.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε καλά το γάλα με το βούτυρο, την κανέλα και τη βανίλια. Μεταφέρουμε το μίγμα στο μπολ με την κρέμα γάλακτος που χτυπήσαμε και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Καταψύχουμε για περίπου 6 ώρες μέχρι να πήξει. Ανα μια ώρα καλό είναι να το ανακατεύουμε ώστε να μην πιάσει πάγο.
Tip: Στο μίγμα με το ζαχαρούχο γάλα μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς, σταγόνες σοκολάτας ή ότι άλλο μας αρέσει!