Σοτάρουμε, σε αντικολλητικό σκεύος, την πατάτα με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse.
Μόλις σοταριστεί ελαφρά, ρίχνουμε στο ίδιο σκεύος τις ντομάτες, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το πιπέρι και τα αφήνουμε να μαραθούν σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ ετοιμάζουμε τα αυγά.
Χτυπάμε τα αυγά, ελαφρώς, και προσθέτουμε το μείγμα του αλευριού.
Στο αντικολλητικό σκεύος προσθέτουμε το υπόλοιπο Βιτάμ Culinesse και τον κύβo μυρωδικών, ανακατεύοντας καλά, μέχρι να διαλυθεί ο κύβoς.
Προσθέτουμε στο σκεύος το μείγμα των αυγών με τη φέτα και σκεπάζουμε το σκεύος.
Ψήνουμε τη χωριάτικη ομελέτα σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να πάρει χρώμα από τη μία πλευρά.
Τη γυρίζουμε, με τη βοήθεια ενός πιάτου, την πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και την αφήνουμε να σιγοψηθεί και από αυτή την πλευρά, μέχρι να κάνει κρούστα.