Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτική γρανίτα καρπούζι ..
Υλικά:
8 φλ.τσ. καρπούζι που έχουμε κόψει σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
1/3 φλ.τσ. χυμό από λεμόνι
1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
1/2 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.
Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Tip: Ανα μια ώρα περίπου ανακατεύουμε το μίγμα ώστε να μην κρυσταλλώσει!